به گزارش خبرنگار فرهنگی حیات؛ حسن حسنزاده، فرمانده سپاه محمد رسولالله تهران بزرگ با بیان اینکه ما مدیون خون شهدا و خانواده آنان هستیم، گفت: در کنگره ملی ۲۴۰۰۰ شهید پایتخت در نظر داریم که ۱۰۰۰ اثر را تولید و رونمایی کنیم که از این تعداد ۱۱ اثر امروز رونمایی شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۳۳۳ نفر (شهید ترور و شهید بمباران) در تهران به شهادت رسیدند، افزود: ۶۰۳ نقطه در محل شهادت است که در نظر داریم با کمک شهرداری این محلها را به هموطنان نشان دهیم.
فرمانده سپاه محمد رسولالله تهران بزرگ اضافه کرد: کتاب «زخم پائیز» درباره پوریا احمدی شهید مظلوم اغتشاشات است. این شهید بسیار کم توقع بود.
وی با بیان اینکه باید برای شهدا کار کنیم، درباره دختر این شهید اظهار کرد: روزی دختر کوچک این شهید به رهبر انقلاب گفت از شما گلایه دارم چرا سر خاک آرمان رفتید اما سر خاک پدرم نرفتید. به همین دلیل رهبر انقلاب هفته گذشته با هماهنگیهای لازم به سر خاک این شهید مظلوم رفتند.
حسنزاده ادامه داد: کتاب «راه خون» درباره دلنوشتههای شهید غلامرضا صالحی فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
در پایان این مراسم از خانواده شهدا و نویسندگان آثار شهدا تقدیر شد.
نظر شما